AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Miralay Reşatbey İlkokulu

Sayın Veliler,

Millî Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'nin 12. Maddesi 1. Fıkrasına göre, "BİLSEM'e yerleştirme kararı alınan öğrencilerin kayıtları tanılama kılavuzunda belirtilen takvime göre velileri tarafından yaptırılır".

Ayrıca, Millî Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'nin 12. Maddesi 4. Fıkrasına göre, "BİLSEM'e kayıtlı olup kayıt güncelleme döneminde işlem yaptırmayan öğrencilerin BİLSEM ile ilişiği kesilir." denilmektedir.

Hem öğrencinizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için hem de 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının planlamasının sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için Kayıt Yenileme Formunun doldurulup Merkezimize ıslak imzalı olarak teslimi gerekmektedir.

Kayıtlarda herhangi bir sorun yaşanmaması ve sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi adına, işlemleriniz için belirtilen tarihlerde kayıt yenilemeyi yapmanız rica olunur.

Yeni Kayıt Tarihleri: 12-29 Ağustos 2024

Kayıt Yenileme Tarihleri: 19 Ağustos- 6 Eylül 2024